Sammenligning af ebogslæsere

Jeg har lavet en sammenligning af fire e-bogslæsere, BeBook, Sony 505, Sony 700 og Kindle. Sidstnævnte kan købes i Danmark fra 19. oktober, Bebook er til salg og Sony’s er jeg ikke sikker på om kan købes i/sendes til Danmark. I øvrigt kommer Sony med en nye serie ebogslæsere i efteråret eller vinteren.

Sammenligningen er baseret på de informationer, der er tilgængelige på de respektive websites og der er desværre ikke altid entydigt, hvad de mener. Så jeg tager alle forbehold for fejl og ændringer fra producenternes side.

Udgivet af

Thor

http://www.linkedin.com/in/thordekovbuur

5 tanker om “Sammenligning af ebogslæsere”

 1. Du har en fejl på din sammenligning. Jeg har en Sony PRS-505 og den læser fint Adobe Digital Editions (epub med DRM) format. Du kan også skrive “Nej” ud for Mobi format ved både PRS-505 og PRS-700.

 2. Rauuw, vil gerne have fat i den Sony PRS-700 – håber der snart kommer en tidshorisont på banen for den, så jeg ikke bliver tvunget til kindle..

  Ellers god sammenligning, Thor – så mangler vi bare at få anmeldelser på også. En lille tastefejl: Ud for PSR-505 og ePub, har du i stedet for Ja/Nej skrevet ePub 😉

  Har du i øvrigt set denne sammenligningsliste: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_e-book_readers

  1. Ja, 700 virker ret lækker og prisforskellen er vis ikke ret stor. Sony truer i øvrigt med bål og brand, hvis man lave parallelimport – underligt de ikke vil sælge! Jeg er også spændt på den nye serie. Det kan være den kommer snart, nu hvor Kindle kommer herhjemme.

   Jeg kendte ikke listen på wikipedia, tak for den. Jeg skal holde et oplæg om ebogslæsere senere på måneden, så den kommer på et godt tidspunkt.

   Og fejlen er rettet 🙂

 3. Jeg er meget interesseret i at få mig en e-bogslæser hvor jeg kan downloade e-bøger direkte fra e-bogslæseren, og læser danske bøger. Nogle der kan hjælpe mig ?? Hvad vil i råde mig til at købe?
  Har set på kindle modellen, med tastatur og har set at man kan downloade bøger på ebib.dk og købe på ebog.dk.
  Skal måske lig sige at jeg har en mac computer (hvis det har betydning for noget).

  Håber nogle kan give et godt råd,
  Godt nytår 🙂

  Mvh Natasha

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *