Fra Ubuntu til Fedora

Min Ubuntu 11.04 logger mig ind i mellem af helt uden varsel. Det er jo ret irreterende. Jeg må indrømme, jeg ikke har gjort meget for at finde årsagen til fejlen. Oven i det har jeg generelt et bedre billede af Gnome Shell, så log-ud-problemerne blev sidste skub væk fra Ubunru. Fedora 15 kommer med Gnome 3 /Shell som standard, og er så vidt jeg kan finde ud af, den første linux distribution med det valg – bortset fra den suse-baserede live-distribution fra Gnome projektet.

Dette indlæg bliver ikke meget længere, men de kommende indlæg vil uden tvivl handle om mit skifte. Grundlæggende skal Fedora administreres på en anden måde end Ubuntu, så det bliver også en spændende læreproces. Hvis det går helt galt, så ser det ud til, at Gnome 3 og Gnome Shell bliver tilgængelig i Ubuntu 11.10.

Udgivet af

Thor

http://www.linkedin.com/in/thordekovbuur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *