Call for Action – kom med ideer til nyt SkoleIntra

På Kommunikationsforum er det et indlæg om SkoleIntras fortrædeligheder (og et anerkendelser) og det udbygges og nuancers af de mange kommentarer. Der er mange gode pointer og berettigede kritikpunkter og jeg synes, det er en skam, at al den viden og alle de gode ideer blot ender i et kommentarspor. Så jeg har oprettet et wiki, Pointen er at samle ønsker og ideer til, hvad et moderne ForældreIntra skal omfatte. Du kan kalde det en kravcpec, en behovsanalys eller hvilket term du nu foretrækker, det er ikke så vigtigt. Men hvis ingen GØR noget, så rykker Uni-C sig heller ikke! Her er højt til loftet, så kom med seriøse bud på, hvordan FI kan gøre din hverdag lettere. Jeg sender det gerne til Uni-C, hvis vi opnår et resultat.

 

Udgivet af

Thor

http://www.linkedin.com/in/thordekovbuur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *