Forsøg med Android Wear faces

Jeg fik et godt tilbud på et Sony SmartWatch 3, og det kunne jeg ikke stå for. Det kører Android Wear og er ikke afhængig af en Sony smartphone (heldigt, da jeg har en Nexus 5). Jeg eksperimenter pt med apps, så det vender jeg tilbage til i en senere post. Jeg  har dog hurtigt fundet ud af, at det er smart, man kan blokere for notifikationer fra bestemte apps. Det er fx irriterende at få besked på uret, når der er opdateret apps.

For mig er det vigtigt, at kunne få information direkte på skærmen, så jeg har lavet nogle forsøg med faces (urskiver). Jeg bruger appen Watchmaker, der er super let at gå til. Det er selvfølgelig sjovt at have et særligt baggrundsbillede, men det giver hurtigt problemer med læsbarheden. Det er tydeligt på facet “Fire”, hvor den hvide skrift forsvinder i ilden, og andre farver fik problemer med både ild og det sorte i billeder.

Fire
Fire

Mit umiddelbart bedste face er “Series”. Her er læsbarheden høj også når uret har skruet ned for lysstyrken. Aftale-delen driller mig. Det viser sig der kun kan vises aftaler fra samme dag, men ikke aftaler der strækker sig over flere dage. Alligevel er det kun lykkes mig at få vist en aftale en enkelt gang. Meget underligt og ikke mindst irriterende. EDIT: Lidt flere tests viser at aftaler over flere dage vises fint. Derudover får jeg nu også vist aftaler fra min kalender. Problemer jeg havde skyldes valget af kalendre. Jeg har to Google-konti. En privat og en arbejdskalender. Jeg har delt en kalender mellem de to konti, så jeg har overblik, men WatchMaker kan åbentbart kun vise aftaler fra en kalender, der ejer kalenderen.

Series
Series

“Simple” er det ikke så meget at sige om. Det var blot for at lege med et analogt ur og dato. Men egentlig ret fint.

Simple
Simple

Bare fordi det var sjovt 🙂

Terminal
Terminal

De fire faces ligger på Google Drive til fri afbenyttelse.

Udgivet af

Thor

http://www.linkedin.com/in/thordekovbuur

En tanke om “Forsøg med Android Wear faces”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *